Sluit Logo Or Tea?

Camellia S

Er wordt wel eens gezegd: ‘doe nooit zaken met vrienden’. Deze raad hebben we begin 2014 gelukkig volledig naast ons neergelegd. Met een gedeelde passie voor thee en erg veel zin om te ondernemen, sprongen we samen in het onbekende en richtten we Camellia S op. 
 

Camellia S verwijst naar de plant waaraan we dit hele avontuur te danken hebben: de theeplant (in het latijn Camellia sinensis). Een klein, gevoelig struikje dat - wanneer passie en kennis samenkomen - uitgroeit tot een stevige boom.

 

Vandaag wordt Or Tea? verdeeld in meer dan 150 delicatessewinkels, theewinkels, conceptstores, kruidenierszaken, ...

Daarnaast kan je in meer dan 100 horecazaken genieten van een lekkere kop Or Tea?. 

Stijn - Sales & finance

Yin – Passie – Doener – Bourgondiër

“Toen ik in 2013 op zoek was naar hippe producten voor m’n toenmalige webshop, botste ik toevallig op Or Tea?. Ik was op slag verliefd op de kleurrijke verpakkingen! Na een geanimeerd gesprek met de producent voelde ik bij hen dezelfde passie. Ik was het helemaal zeker: dit verhaal moest ik aan het Belgische publiek vertellen!“

 

Niels - Marketing & logistics

Yang – Kennis – Denker – Gevoel voor ritme

“Ik vind het zo knap dat sommige mensen van jongs af aan weten wat ze willen doen. Ik was niet zo iemand. Na het behalen van mijn master Biologie was ik wel zeker dat ik een verschil wou maken, mensen wou laten zien dat het anders kan. Minder wegwerp en uitbuiting. Meer kwalitatieve producten die zowel maatschappelijk als ecologisch verantwoord zijn. Niets zo zalig om zonder schuldgevoel de volle 100% te kunnen genieten van al dat lekkers.”

Four Foodies. One Team.

Ons team bestaat intussen uit een enthousiaste bende van 4!

 

Jedidja is als het ware het centrale tandwiel van Camellia S. Na het plaatsen van je bestelling op het online bestelplatform ontvang je van haar de orderbevestiging. Ze stuurt vervolgens de 'flexi-jobbers' in het magazijn aan om te verzekeren dat je order snel ter plaatse is.

 

Gaël is je eerste aanspreekpunt bij al je vragen over het lekkers dat we verdelen. Met een lach op het gezicht beantwoordt ze gezwind je telefoontjes en mailtjes. Maak snel een afspraak om binnenkort eens samen een koffie of thee te drinken in onze showroom. 

Theesommeliers

Onze passie voor kwalitatieve producten kunnen we moeilijk verbergen. Maar ik denk niet dat je ons dit kwalijk kan nemen, toch? Als thee sommeliers geven we graag workshops aan zo wat iedereen die wil luisteren. In 2020 mochten we zo onze 10.000e deelnemer verwelkomen

In een workshop nemen we je mee op ontdekkingsreis in de wondere wereld van de thee. Naast het proeven en ruiken van verschillende soorten thee, geven we je tips om thuis de beste thee te kunnen zetten. Verwacht je zeker ook aan leuke thee-anekdotes!

Wil je zelf ook eens een workshop volgen? Check dan meteen onze activiteiten om te zien of je binnenkort kan aansluiten bij een workshop in je buurt.


Door onze ervaring weten we als geen ander wat werkt in je zaak. We helpen graag om een gepersonaliseerd aanbod voor je uit te werken. Op deze manier kan je het verschil maken door je klanten versteld te laten staan van deze unieke producten en jouw vakkennis.

 

 

Wat maakt ons uniek?

Uitzonderlijke kwaliteit
Voor onze blends gebruiken we 's werelds beste ingrediënten. Want enkel het allerbeste is goed genoeg voor jou!
Hip & trendy
Door de geschiedenis heen wordt het zetten van thee als een echte kunst beschouwd. Or Tea? vertaalt dit diepe respect voor thee naar kleurrijke verpakkingen als stukjes hedendaagse Chinese kunst.
Unieke blends
Life is too short to drink boring tea. Daarom vind je bij Or Tea? - naast de klassiekers - super unieke blends die met de grootste zorg door onze theemeesters werden samengesteld.
Ecologische thee
Biologische thee in ecologisch verpakkingen bedrukt met afbreekbare soja-inkt. Alle theebuiltjes zijn bovendien vervaardigd uit maïs- zetmeel zodat ook deze volledig afbreekbaar zijn. Goed voor jou en onze planeet!
Handige accessoires
Maakt niet uit of je een stijlvolle mok, glazen kannetje of to-go theebeker verkiest. Er is voor elk wat wils!
Gemak zonder toegiften
De kwaliteit van de thee in builtjes is identiek aan deze van de losse thee. Zo kan je overal zonder schuldgevoel genieten van je favoriete kop thee.

Wat onze klanten zeggen

Annemie Dufromont

Inspiratiewinkel

Kortijk

De Vreemde Eend

Het rijke assortiment van Or Tea? prikkelt uitbundig je zintuigen. De blends zijn steeds samengesteld met verrassende smaken en een vaak speelse twist. De thee is zowel heerlijk warm als ijsgekoeld perfect bij elke pauze. Voor leken in de wondere wereld van thee en infusie liggen er knappe assortimenten klaar om lekker te ontdekken. 

Je laten onderdompelen in de wondere wereld van thee kan ook via een boeiende THEEgustatie, waarbij de deelnemers verschillende theeblends proeven en de theesommeliers het verhaal over het zetten van de thee en zijn ingrediënten enthousiast brengen. 

Bezoek website
Eric Van Osselaer

Koffie en theespecialist

Sint-Niklaas

Van Poeck

We ontmoetten elkaar voor het eerst in Kortrijk, waar Stijn en Niels hun eerste prille Or Tea? - stappen zetten op de Tavola expo in Kortrijk. We waren onmiddellijk gecharmeerd door de excellente kwaliteit van de producten, en door de uitstekende omkadering en hippe verpakking. Stijn en Niels steunen hun producten door en door, en kort daarop zijn we samen in zee gegaan. Vandaag -5 jaar later- is Or Tea? een van onze belangrijkste producten, waarvan we het volledige gamma en alle nieuwigheden permanent in huis hebben.

Bezoek website
Johan Van Roost

Thee & delicatessen

Leuven

Brown Betty

Wat een verademing om op zo’n eenvoudige manier de theekast in je winkel te kunnen aanvullen. Klassiekers bestel je in grotere hoeveelheden, nieuwe theesoorten kan je makkelijk met enkele blikjes uitproberen. Leveringen zijn snel en onberispelijk :-)

Bezoek website