Sluit Logo Or Tea?

Hoe ziet een theeworkshop er uit?

Ken je het verschil tussen een groene en een zwarte thee?
Wat is een oolong of een Pu’er?
Welke thee heeft welke eigenschappen?
Is het belangrijk welk water je gebruikt? Welke temperatuur mag het water hebben?
In welk kannetje zet je de beste thee?
Weet je wat de grote industriële merken je willen doen geloven?
Hoe maak je zelf je supergezonde, verfrissende ice-tea?

 

Als volwaardige theesommeliers nemen we je in een workshop mee op ontdekkingsreis in de wondere wereld van de thee. Naast het proeven en ruiken van verschillende soorten thee, geven we je tips om thuis de beste thee te kunnen zetten. Verwacht je zeker ook aan leuke thee-anekdotes!

 

Geprikkeld om ook eens een workshop bij te wonen? Check dan zeker onze agenda voor workshop in jouw buurt!

Of wil je zelf een workshop organiseren? Contacteer ons zodat we naar jouw wensen, voorkeur en beschikbare tijd een gepersonaliseerd programma kunnen samenstellen.

Theeworkshop

Wat deelnemers van de theeworkshop vinden

Tidenka Goedhart - Markant Kortrijk

"Een topavond met de pittige dames van Markant gehad! Stijn en Niels super dank je wel! Uitleg subliem en liefde voor de thee is duidelijk merkbaar! Een aanrader voor ook niet-theeliefhebbers. Je leert het genieten en waarderen. Top!!"

 

Angelique Deroose 

"Top workshop. Ik ben iemand die vroeger absoluut niet graag thee dronk maar wou van mijn "koffieverslaving" af. De workshop was heel boeiend en op een heel aangename manier naar voren gebracht. Duurde niet te lang, was niet te kort, perfect getimed en vele lekkere theesoorten ontdekt. Er is wel degelijk een verschil tussen de thee uit de supermarkt of deze kwaliteitsvolle thee. Voor iemand als ik die een beginner is, is deze workshop zeker een aanrader!!"

 

Nathalie Charlier

'Een super duidelijke goeie uitleg gekregen, serieus maar toch de humor erbij. Echt gezellig. Er was zoveel dat ik nog niet wist over thee. We kregen zelfs 10 theetjes om te proeven en met de fantastische goody-bag kunnen we thuis verder proeven. Echt top. Zo een fijne ervaring dat ik het iedereen aanraad en zal zeker geen 'neen' zeggen als een vriendin vraagt als ik geen zin heb om nog 's mee te gaan."

 

Françoise Deloof

"Van harte bedankt voor de leuke, interessante, enthousiaste en leerrijke workshop! Een echte aanrader voor iedereen."

 

Kelly Vankeirsbilck

"Super! Thee beginnen drinken door de thee missionarissen en I like."

Thee workshop Or Tea?