Sluit Logo Or Tea?

Pillow bags

Or Tea? is de oplossing voor iedereen die op zoek is naar het gemak van builtjes maar de kwaliteit van losse thee verkiest. De intussen gekende Or Tea? builtjes zijn volledig biologisch afbreekbaar. Het builtje bestaat momenteel uit maïszetmeel met een stiksel van katoen.

 

Toch kregen we af en toe -terecht- de opmerking dat katoen niet even goed composteerbaar is als de rest van het builtje. Daarom schakelen we nu over naar builtjes zonder stiksel - de zogenaamde pillow bag. De kwaliteit van de thee blijft identiek, het builtje blijft composteerbaar, de smaak is onveranderd.

 

Leuk extraatje: het vullen van de 'pillow' builtjes is minder arbeidsintensief waardoor de prijs per builtje een heel stuk daalt!

 

Ook kregen we de vraag om de drempel voor het aankopen van een nieuwe smaak te verlagen. Daarom bevatten de nieuwe verpakkingen vanaf nu 10 builtjes in plaats van 15. Op deze manier kan je gemakkelijker verschillende nieuwe smaakjes proeven zonder hiervoor diep in je portefeuille te moeten tasten.

 

De afzonderlijk verpakte zakjes zitten in een enveloppe van monoplastic. Dit maakt het via PMD ophalingen makkelijk recycleerbaar tot nieuw hoogwaardig plastic. Dit is op vandaag het beste alteratief op de markt om de fijne smaak en aroma van natuurlijke thee te bewaren.