Sluit Logo Mill & Mortar

Cabbage Karma met kolensalade

Wat heb je nodig?

  • 300g boerenkool
  • 2 appels
  • 1 granaatappel

Dressing

  • 4 el olijfolie
  • sap van 1 limoen
  • schil van 1 biologische limoen
  • 1 theelepel vloeibare honing
  • 2 theelepels Cabbage Karma
  • Zout en peper

 

Wat moet je doen?

Reinig de boerenkool grondig en verwijder de stengels. Hak de boerenkool fijn. Verwijder het klokhuis van de appels en snijd ze in dunne plakjes. Meng de boerenkool en de appels. Voeg de granaatappelpitten toe aan de salade.

 

Klop de ingrediënten voor de dressing in een kom. Je kunt de smaak aanpassen, als je het liever zoeter dan zuur hebt, of andersom. Voeg de dressing toe aan de salade en meng goed.

 

Tip: Hak wat walnoten grof in de salade voor nog meer knapperigheid!