Sluit Logo Mill & Mortar

Pasta met Scampi

Wat heb je nodig?

Voor 2 Personen

 

Wat moet je doen?

Snijd de ui en 2 teentjes knoflook in stukken alsook de wortelen (de wortelen zeer klein voor het garen) stoof samen in olijfolie en zet aan de kant.


Doe opnieuw wat olijfolie in dezelfde pan en bak de scampi en het overige look en kruid met al de vermelde kruiden.
Kook ondertussen de tagliatelle zoals aangegeven op de verpakking.


Giet de tagliatelle af en meng met de groenten
Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en voeg toe samen met wat olie van de zongedroogde tomaten.


Voeg ook nog wat extra olijfolie toe, extra Seaweed Salt Flakes en Herbes de la Mer.
Schep in borden of schaaltjes en leg er de scampi’s en de verse dille op
 

Smakelijk! 

 

Recept ontwikkeld door Sylvia - Sylvia_Foodlover