Sluit Logo Mill & Mortar

Lekkere ontbijtpizza's afgewerkt met een eitje.

Wat heb je nodig? (4 personen)

  • 1 bol pizzadeeg 
  • 10 tal Stoffel Tomaten - Toma'Dor, in vier gesneden.
  • 1 bol mozzarella
  • 1 handje spinazie
  • 1 el Smoked Sweet Paprika
  • 4 eitjes

 

Wat moet je doen?

 

Zet je pizzasteen, barbecue of oven (180°C) aan en laat voorverwarmen.

Maak het pizzadeeg volgens Peppe Giacomazza's basisrecept en vorm er 4 kleine pizza's van. Beleg de pizzabodems met de kerstomaatjes, de mozzarella en de spinazie. Bestrooi met een snuifje Smoked Sweet Paprika.

 

Leg de pizza's op de pizzasteen, op de barbecue of in de oven (180°C) en laat ze gedurende 5 minuutjes bakken. Breek vervolgens een eitje boven elke pizza en laat ze nog enkele minuutjes verder bakken tot het eitje gaar is. 

 

 

Recept ontwikkeld door Peppe Giacomazza - Njam!